Lotto voi olla mielenkiintoinen kierre. Rivin tekee kerran ja PUF - kuin taikaiskusta siitä saattaa tulla ikiaikainen kaveri!

Numeroita ei voi enää vaihtaa ja kierrosta ei voi jättää väliin. Osumahan voi tulla juuri sillä alkuperäisellä rivillä tai väliin jätetyllä kerralla... Olen kiikissä! 

Minulle toki riittäisi kymppi kerran kahdessa kuukaudessa, jotta saisin maksettua kymmenen rivin kierrokseni. Enemmänkin kelpaisi, mutta jos saisin päävoiton niin miten elämä muuttuisi? Miten haluaisin muuttaa elämääni? Miten läheisteni elämä muuttuisi? Osaisinko olla järkevä?

Kysymyksiin en tiedä varmaa vastausta, mutta jotain voisin kuvitella. Läheisteni elämää haluan toki helpottaa tavoilla joihin verottaja ei iske =) Lasten tulevaisuutta varten saa varata oman osansa ja jotain mukavaa itsellekin. Hyväntekeväisyys on listalla sekä työnteon jatkaminen. Enempää ei kannata ajatella.

Katselin viikolla ohjelmaa, jossa kaksi ihmistä kertoivat elämästään kun syöpä oli viedä voiton. Heidän tarinansa olivat kummatkin ihmeitä täynnä ja kiitos näiden ihmeiden, he ovat edelleen elämässä kiinni. Todellinen lottovoitto! 

Raha ei tuo ikuista terveyttä, ei ikuista elämää eikä välttämättä ikuista onneakaan. Viihdemaailman uutisista voi lukea surullisia kohtaloita, kun menestyksen tuoma raha ei tuo oikeaa onnea. 

Meistä jokainen saa oikeastaan lottovoiton jokainen päivä. Saamme eteemme 24 tuntia, joiden käytöstä olemme itse paljon vastuussa. Niistä ei tarvitse maksaa, ne ovat lahja elämältä.

Miten käytän ne? Miten elämäni voi muuttua? Miten haluan päiväni menevän? Miten läheisteni päivä sujuu? Ympäristömme määrää paljon päivän kulkua, mutta kyllä siitä jää jotain ihan itsellekin elämäntilanteesta riippuen. Vaikkapa vartti päivässä ihan itselle. Pieni ulkoilu, hetki kirjaa lukien tai musiikkia kuunnellen luurit korvilla. Viisitoista omaa minuuttia tai vaikka enemmänkin - ihan minulle! Se olisi minun päivittäinen pieni voiton hyödyntäminen. Minun ikiomat minuuttini, minun pieni lottovoittoni =)