Ai, mikä hetki? Monikin, mutta eräs tuli tänän mieleen ja sen myötä tämä ajatus lähti juoksemaan.

Muutamien viikkojen kuluttua on Suomen Itsenäisyyspäivä ja sen myötä linnan juhlat. Moni on kutsuttu ja vielä suurempi osa on kutsumatta. Useimmat heistä, jotka eivät saaneet kutsua, tyytyvät tähän ja hyvä niin.

On myös olemassa joukkio, jotka eivät tule todennäköisesti koskaan saamaan kutsua linnan juhliin ja minä en kutsuisi kyllä edes sukujuhliin. He ovat nämä kuokkavieraiksi itseään kutsuvat henkilöt, joiden tärkein tehtävä ei suinkaan ole vastustaa eliittiä tai saada huomiota vaikkapa sotaveteraaneille, vaan sotkea sekä riehua. Onhan se tosi hienoa ja jopa rohkeaa, laittaa huivi naamalle, ostaa isin tilille spray maalia, ottaa synttärilahjaksi saatu pesäpallomaila kainaloon ja lähteä parantamaan maailmaa! Varmuuden vuoksi vielä viinasta kaveriksi niin ei pelota niin paljon. Siellä sitten nämä tulevaisuuden toivot ja vanhempien sydänkäpyset sotkevat, tuhoavat, kirjoittavat kaupan ikkunaan 'homo'  ja... ai niin, ennenkaikkea vastustavat eliittiä sekä linnan juhlia! Poliisi tekee parhaansa pitääkseen nämä viikkonsa huippuhetkeä elävät ihmishenkilöt aisoissa. 

Tälläkin hetkellä, on jossain joukko tätä suunnittelemassa ja suunnattomassa luulotaudissaan kuvittelee tekevänsä jotain merkittävää - joka todellisuudessa tarkoittaa totaalista sotkua ilman aivotoimintaa. Onko tätä mitenkään mahdollista estää? Yleensäkin kaikkea turhaa riehumista ja sotkemista yhtään missään. Maailmaa kun ei muuteta lopulta riehumalla.

Minulla on siis pyyntö. Jos tiedät, tunnet, arvaat, luulet tai kuvittelet, että joku lähelläsi oleva tahtoo tehdä jotain älytöntä, niin herätä hänet luuloistaan ja keksikää vaikka yhdessä jotain parempaa.

Hmph, nyt on ajatus kirjattu ylös ja julkisesti kerrottu. Seuraavalla kerralla jotain muuta!